onze Misi fulfilment

Verkoopt u producten al dan niet via een webshop en moeten deze verzonden worden naar uw klanten? Is het klaarmaken van de verzendingen, ontvangst van de producten en de opslag iets dat eigenlijk te veel tijd kost of gaat het wat te vaak verkeerd bij de afhandeling?

Misi maakt het verschil

Misi: uw full service
orderfulfilment partner

Weet dan dat u alles rond orderfulfilment uit kunt besteden aan een professional. Misi is het bedrijf dat alles van u over kan nemen. Niet alleen verzorgen we de verzending van de bestellingen naar uw klanten, maar ook  het beheer van abonnementen, versturen van mailingen en klantenservice behoort tot de opties.

Wij zorgen altijd voor een vrijblijvende offerte op maat en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Misi ontzorgt

Wij werken samen met tal van partners. Zo werken we met alle gerenommeerde postvervoerders en diverse transporteurs die we direct in kunnen zetten voor het verzenden van uw producten.

Zelfs voor Cross Docking hebben we uitstekende oplossingen, waar steeds meer bedrijven in Nederland gebruik van maken.

Wat wij belangrijk vinden, is dat alles goed geregeld is zonder dat u hier veel tijd aan moet besteden. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht middels onze portal waar u alle relevante gegevens kunt inzien of downloaden. Handig, makkelijk maar vooral ontzorgd het u als ondernemer.

We hebben voor de meeste bekende platforms al een interface. Zo kunnen we uw webshop snel op ons systeem aansluiten voor de orderverwerking. Ook orders van BOL en Amazon kunnen we middels een interface voor u ophalen, importeren en versturen.

Wilt u meer weten over Misi? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor de diensten die u af wilt nemen.

Over Misi

Misi komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘verzenden’.

Bij Misi doen we veel meer dan verzenden. We zijn een full service fulfilment bureau en we kunnen letterlijk alles van u overnemen wanneer het gaat om het leveren van uw producten naar de klant.

Niet alleen regelen we de opslag en het verzenden van de goederen zelf; we verzorgen ook alle gerelateerde diensten.

Orderverwerking en alles wat hierbij komt kijken

Bij Misi zijn u én uw klanten in goede handen. Wij regelen de orderverwerking voor u en alle gerelateerde diensten kunt u ook bij ons terugvinden. Wilt u meer omzet draaien, uw bedrijf opschalen of uw onderneming klaarmaken voor de volgende stap?

Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u direct van een vrijblijvende offerte op maat kunnen voorzien. Zo weet u direct wat u van ons kunt verwachten en wat wij voor u kunnen betekenen.

Misi maakt het verschil

Wat Misi voor uw bedrijf
kan betekenen

Er gaat doorgaans veel tijd zitten in het verwerken van bestellingen, het gereedmaken van de bestellingen en de daadwerkelijke verzending van de bestellingen aan uw klanten. Tijd die u ook kunt besteden aan het produceren van de producten die u verkoopt.

Dat is waar Misi als full service fulfilment organisatie het verschil maakt. Wij kunnen alles van u overnemen. Op die manier blijft u de concurrentie ver voor. U heeft daardoor namelijk de tijd om te focussen op de eigenlijke processen die uw aandacht verdienen en weet u zeker dat uw klanten de bestellingen op tijd en op de juiste manier binnenkrijgen.

U bepaalt zelf welke taken u aan ons uitbesteedt en wat u zelf blijft doen. Wij zijn zo flexibel als u wilt.